Lieve Schalkwijkertjes,

Vandaag stond er een mooie etappe voor de boeg het weer was vandaag wat minder dan de andere dagen van de week. De start was vandaag op de Brink en vandaag viel er gelukkig niemand.

Vandaag waren er ook weer punten voor het bergklassement te winnen. De strijd om het bergklassement was spannend vandaag. Het was Noa Spaan die bij de Groeneweg de 5 punten op zijn naam schreef Jesper de Klerk en Stijn van Dijk die 2e en 3e worden. Daarna waren er ook punten voor het bergklassement te winnen bij Honswijk. Dit keer zat Noa Spaan er niet tussen hij moest de punten weggeven aan Bjorn de Klerk die hier boven 5 punten pakte, Daarna was het Stijn van Dijk die 3 punten haalde en Jesper de Klerk die er 1 puntje uit sleepte. Het is dus nog steeds Bjorn de Klerk die bovenaan staat in het bergklassement met een voorsprong van 3 punten gevolgd door Stijn van Dijk en 3e is Jesper de Klerk.

De strijd om de blauwe trui is nog steeds ongekend spannend, gisteren was het Karlijn van Ede die op deze plek stond. Vandaag is het Bryan Odijk die de voornaamste aanspraak maakt op de blauwe trui.

Het was vandaag ook een mooie dag voor Esmee Schaeffer, zij liet Kim van Dijk haar hielen zien en eindigde zo deze etappe op de voorlaatste plaats.

Na de rit is het helaas gaan regenen, maar we hopen dat de renners straks met een strakke blauwe lucht richting Culemborg kunnen vertrekken voor de vossenjacht.

Groetjes de rekencommissie, en een likje van Danny

#mimoe

#VerzopenBos

#MoskoPitstop

#BledjeWijn

#JulesPasOpVoorDieDozen

#EvaZoektBoer

#WoutMistSilke

#WaarIsDanny

#AndersBenJeFFOptijd

#DjPraatTeveel